Synonyms & Antonyms Multiple Choice Questions with Answers - 7

 Question: 1

She detests government jobs.

(A) Adores

(B) Approves of

(C) Is fond of

(D) Is interested in

Ans: A

Adores

Question: 2

Her character is very mild.

(A) Rude

(B) Bad

(C) Gentle

(D) Angry

Ans: C

Gentle

Question: 3

His brother was a brave soldier.

(A) Noble

(B) Clever

(C) Coward

(D) Courageous

Ans: C

Coward

Question: 4

The new officer is a brash young man.

(A) Arrogant

(B) Handsome

(C) Kind

(D) Polite

Ans: D

Polite

Question: 5

Many snakes are innocuous.

(A) Harmful

(B) Deadly

(C) Ferocious

(D) Poisonous

Ans: A

Harmful


Question: 6

He has a delicate constitution.

(A) Rugged

(B) Strong

(C) Ungainly

(D) Fit

Ans: B

Strong

Question: 7

She is slender in figure.

(A) Slim

(B) Shout

(C) Strong

(D) Well-built

Ans: B

Shout

Question: 8

It was a voluntary gesture.

(A) Valuable

(B) Deliberate

(C) Violent

(D) Compulsory

Ans: D

Compulsory

Question: 9

Suganya is a smart girl.

(A) Active

(B) Lazy

(C) Indecent

(D) Casual

Ans: B

Lazy

Question: 10

Life in the villages is very dull.

(A) Pleasant

(B) Bluffing

(C) Wasteful

(D) Serious

Ans: A

Pleasant

Comments

Popular posts from this blog

APTITUDE MCQ LIST

সাধারণ জ্ঞান MCQ LIST