Top 100+Spellings Verbal Ability Questions and Answers - 2

 Question: 1

Choose the correctly spelt word?

(A) Referigerator

(B) Refridgerator

(C) Refrigerator

(D) Refriderater

Ans: C

Clearly the correct spelling is Refrigerator

Question: 2

Choose the correctly spelt word?

(A) Arangement

(B) Arrangment

(C) Arangemant

(D) Arrangement

Ans: D

Clearly the correct spelling is Arrangement

Question: 3

Choose the correctly spelt word?

(A) Pitiable

(B) Pitiabale

(C) Pitiaeble

(D) Pitiaable

Ans: A

Clearly the correct spelling is Pitiable

Question: 4

Choose the correctly spelt word?

(A) Fulfill

(B) Fullfill

(C) Fullfil

(D) Fulfil

Ans: A

Clearly the correct spelling is Fulfill

Question: 5

Choose the correctly spelt word?

(A) Tarrif

(B) Tarif

(C) Tarriff

(D) Tariff

Ans: D

Clearly the correct spelling is Tariff

Question: 1

Choose the correctly spelt word?

(A) Benefeted

(B) Benefitted

(C) Benifitted

(D) Benifited

Ans: B

Clearly the correct spelling is Benefitted

Question: 2

Choose the correctly spelt word?

(A) Fahrenheit

(B) Farenhiet

(C) Farenheit

(D) Fahrenhiet

Ans: A

Clearly the correct spelling is Fahrenheit

Question: 3

Choose the correctly spelt word?

(A) Genealogy

(B) Genelogy

(C) Geneology

(D) Genalogy

Ans: A

Clearly the correct spelling is Genealogy

Question: 4

Choose the correctly spelt word?

(A) Skilfull

(B) Skilful

(C) Skillfull

(D) Skillful

Ans: B

Clearly the correct spelling is  Skilful

Question: 5

Choose the correctly spelt word?

(A) Tantitive

(B) Tentitive

(C) Tentaitive

(D) Tentative

Ans: D

Clearly the correct spelling is Tentative

Comments

Popular posts from this blog

APTITUDE MCQ LIST

সাধারণ জ্ঞান MCQ LIST