Spelling Test for Class/Grade 4

 Question: 1

Choose the correctly spelt word?

(A) Fascist

(B) Facict

(C) Facist

(D) Fasist

Ans: A

Clearly the correct spelling is Fascist

Question: 2

Choose the correctly spelt word?

(A) Career

(B) Carreer

(C) Caireer

(D) Careir

Ans: A

Clearly the correct spelling is Career

Question: 3

Choose the correctly spelt word?

(A) Commision

(B) Comission

(C) Commission

(D) Comision

Ans: C

Clearly the correct spelling is Commission

Question: 4

Choose the correctly spelt word?

(A) Jewellery

(B) Jewelery

(C) Jwellry

(D) Jewellry

Ans: A

Clearly the correct spelling is Jewellery

Question: 5

Choose the correctly spelt word?

(A) Business

(B) Buisness

(C) Buisiness

(D) Bussiness

Ans: A

Clearly the correct spelling is Business

Question: 1

Choose the correctly spelt word?

(A) Approached

(B) Aproched

(C) Aproached

(D) Appraoched

Ans: A

Clearly the correct spelling is Approached

Question: 2

Choose the correctly spelt word?

(A) Moustache

(B) Mustach

(C) Mustache

(D) Moustach

Ans: A

Clearly the correct spelling is Moustache

Question: 3

Choose the correctly spelt word?

(A) Allottee

(B) Alotte

(C) Alottee

(D) Allotee

Ans: A

Clearly the correct spelling is Allottee

Question: 4

Choose the correctly spelt word?

(A) Alienatte

(B) Alienate

(C) Aliennate

(D) Allienate

Ans: B

Clearly the correct spelling is Alienate

Question: 5

Choose the correctly spelt word?

(A) Recommend

(B) Recomend

(C) Reccomend

(D) Recommand

Ans: A

Clearly the correct spelling is Recommend

Question: 6

Choose the correctly spelt word?

(A) Lauriat

(B) Laureate

(C) Lauriate

(D) Laureat

Ans: B

Clearly the correct spelling is Laureate

Question: 7

Choose the correctly spelt word?

(A) Exemplery

(B) Examplery

(C) Examplary

(D) Exemplary

Ans: D

Clearly the correct spelling is Exemplary

Question: 8

Choose the correctly spelt word?

(A) Rehearsel

(B) Rehearsal

(C) Reharsal

(D) Rehersal

Ans: B

Clearly the correct spelling is  Rehearsal

Question: 9

Choose the correctly spelt word?

(A) Exeggerate

(B) Exaggerate

(C) Exagerate

(D) Exadgerate

Ans: B

Clearly the correct spelling is Exaggerate

Question: 10

Choose the correctly spelt word?

(A) Brethren

(B) Brethoren

(C) Brethron

(D) Brothren

Ans: A

Brethren

Comments

Popular posts from this blog

APTITUDE MCQ LIST

সাধারণ জ্ঞান MCQ LIST