English Vocabulary Quiz with Answers - 1

 Question: 1

INGENUITY

(A) Dullness

(B) Skillfulness

(C) Certainty

(D) Sentimental

Ans: A

Dullness

Clearly Dullness is the antonym of INGENUITY

Question: 2

VIVACIOUS

(A) Open

(B) Languid

(C) Strong

(D) Bright

Ans: B

Languid

Clearly Languid is a antonym of Vivacious

Question: 3

OBSCENE

(A) Unwanted

(B) Indecent

(C) Unhealthy

(D) Dirty

Ans: B

Indecent

Clearly Indecent is the Synonym of Obscene

Question: 4

RECOLLECT

(A) Assemble

(B) Distribute

(C) Memory

(D) Forget

Ans: D

Forget

Clearly Forget is a antonym of Recollect

Question: 5

FESTAL

(A) Sad

(B) Merry

(C) Serious

(D) Noisy

Ans: B

Merry

Clearly Merry is a synonym of Festal


Question: 1

GERMANE

(A) Irresponsible

(B) Irrelevant

(C) Illogical

(D) Impossible

Ans: B

Irrelevant

Clearly Irrelevant is a antonym of Germane.

Question: 2

EXTANT

(A) Destroyed

(B) Extinguished

(C) Forgotten

(D) Unheeded

Ans: A

Destroyed

Clearly Destroyed is a synonym of Extant

Question: 3

SLAKE

(A) Sharpen

(B) Rub

(C) Quench

(D) Erase

Ans: C

Quench

Clearly Quench is a synonym of SLAKE.

Question: 4

BRAZEN

(A) Pleasant

(B) Quick

(C) Modest

(D) Shameless

Ans: D

Shameless

Clearly Shameless is a synonym of Brazen.

Question: 5

INHIBIT

(A) Activate

(B) Discard

(C) Refrain

(D) Surrender

Ans: A

Activate

Clearly Activate is a antonym of Inhibit

Comments

Popular posts from this blog

APTITUDE MCQ LIST

সাধারণ জ্ঞান MCQ LIST