Active and Passive Voice Quiz Questions for Competitive Exams - 8
Question: 1
Please help me.
(A) I am helped.
(B) You are advised to help me.
(C) I was helped.
(D) You are requested to help me.
Ans: D
You are requested to help me.
Question: 2
We can teach you.
(A) You may be taught by us.
(B) You might be taught by us.
(C) You could be taught by us.
(D) You can be taught by us.
Ans: D
You can be taught by us.
Question: 3
She has taught him.
(A) He has been teach by her.
(B) He had been taught by her.
(C) He has taught by her.
(D) He has been taught by her.
Ans: D
He has been taught by her.
Question: 4
I like him.
(A) He is liked by me.
(B) He was being liked by me.
(C) He is being liked by me.
(D) He was liked by me.
Ans: A
He is liked by me.
Question: 5
You can help us.
(A) We can be help by you.
(B) We could be helped by you.
(C) We can be helped by you.
(D) We are helped by you.
Ans: C
We can be helped by you.
Question: 1
He has helped these children.
(A) These children have been helped by him.
(B) These children has been helped by him.
(C) These children had been helped by him.
(D) None of these
Ans: A
These children have been helped by him.
Question: 2
They were helping you.
(A) You were being helped by them.
(B) You are helping by them.
(C) You were helped by them.
(D) You are being helped by them.
Ans: A
You were being helped by them.
Question: 3
She has taught them.
(A) They have been taught by her.
(B) They were taught by her.
(C) They had been taught by her.
(D) They has been taught by her.
Ans: A
They have been taught by her.
Question: 4
Open the window.
(A) Let the window be opened.
(B) Le the window should be opened.
(C) Let the window open.
(D) The window is opened.
Ans: A
Let the window be opened.
Question: 5
He helps me.
(A) I am helped by him.
(B) I did help by him.
(C) I have helped by him.
(D) I was helped by him.
Ans: A
I am helped by him.
Comments
Post a Comment