Active and Passive Voice Practice Test - 6
Question: 1
I saw a snake.
(A) A snake is seen by me.
(B) A snake had seen by me.
(C) A snake was seen by us.
(D) A snake was seen by me.
Ans: D
A snake was seen by me.
Question: 2
We should respect your teachers.
(A) Our teachers should be respect by us.
(B) Our teachers should be respected by us.
(C) Our teachers shall be respected by us.
(D) Our teachers should respected by us.
Ans: B
Our teachers should be respected by us.
Question: 3
My friends will help me?
(A) I will helped by my friends.
(B) I will be help by my friends.
(C) I will be helped by my friends.
(D) Both a and b
Ans: C
I will be helped by my friends.
Question: 4
I was making a plan.
(A) A plan has been made by me.
(B) A plan was made by me.
(C) A plan is being made by me.
(D) A plan was being made by me.
Ans: D
A plan was being made by me.
Question: 5
Love your neighbours?
(A) Let your neighbours be loved.
(B) Let your neighbours should be loved.
(C) Your neighbours is loved.
(D) Your neighbours are loved.
Ans: A
Let your neighbours be loved.
Question: 1
I eat fresh vegetables.
(A) Fresh vegetables have eaten by me.
(B) Fresh vegetables are eaten by me.
(C) Fresh vegetables was eaten by me.
(D) Fresh vegetables were eaten by me.
Ans: B
Fresh vegetables are eaten by me.
Question: 2
They will arrange a variety programme.
(A) A variety programme will be arranged by them.
(B) A variety programme has been arranged by them.
(C) A variety programme was be arranged by them.
(D) A variety programme shall be arranged by them.
Ans: A
A variety programme will be arranged by them.
Question: 3
I ate mangoes.
(A) Mangoes were eat by me.
(B) Mangoes are eaten by me.
(C) Mangoes were eaten by me.
(D) None of these
Ans: C
Mangoes were eaten by me.
Question: 4
She has written letters.
(A) Letters were written by her.
(B) Letters have written by her.
(C) Letters are written by her.
(D) Letters have been written by her.
Ans: D
Letters have been written by her.
Question: 5
She is calling me.
(A) I am being called by her.
(B) I have been called by her.
(C) I was being called by her.
(D) None of these
Ans: A
I am being called by her.
Comments
Post a Comment