100+ Vocabulary Words with Meaning and Sentence Pdf - 2

 Question: 1

KNACK

(A) Inferiority

(B) Clumsiness

(C) Disharmony

(D) Skill

Ans: D

Skill

Clearly Skill is a antonym of Knack.

Question: 2

DEVIATE

(A) Follow

(B) Obliviate

(C) Locate

(D) Concentrate

Ans: A

Follow

Clearly Follow is a antonym of Deviate.

Question: 3

EXHUME

(A) Admit

(B) Integrate

(C) Decipher

(D) Enter

Ans: D

Enter

Clearly Enter is antonym of Exhume.

Question: 4

CAJOLE

(A) Intimidate

(B) Threaten

(C) Scold

(D) Persuade

Ans; D

Persuade

Clearly Persuade is a antonym of Cajole.

Question: 5

DAINTY

(A) Graceful

(B) Obedient

(C) Delectable

(D) Coarse

Ans: C

Delectable

Clearly Delectable is a antonym of Dainty


Question: 1

ABATE

(A) Diminish

(B) Abandon

(C) Tighten

(D) Increase

Ans: D

Increase

Clearly Increase is a Antonym of Abate.

Question: 2

MEDDLE

(A) Free

(B) Disregard

(C) Overlook

(D) Interfere

Ans: D

Interfere

Clearly Interfere is a synonym of Meddle.

Question: 3

INSPIRED

(A) Destroy

(B) Overwhelmed

(C) Skeptical

(D) Dispirited

Ans: D

Dispirited

Clearly Dispirited is a antonym of Inspired.

Question: 4

TURGID

(A) Clean

(B) Smooth

(C) Detailed

(D) Bright

Ans: A

Clean

Clearly Clean is a antonym of Turgid.

Question: 5

ABJURE

(A) Renounce

(B) Discuss

(C) Perjure

(D) Project

Ans: A

Renounce

Clearly Renounce is a synonym of Abjure.

Comments

Popular posts from this blog

APTITUDE MCQ LIST

সাধারণ জ্ঞান MCQ LIST