100+ List of Commonly Misspelled Words for SSC Exams Pdf -3

 Question: 1

Choose the correctly spelt word?

(A) Ommission

(B) Ommision

(C) Omission

(D) Omision

Ans: C

Clearly the correct spelling is Omission

Question: 2

Choose the correctly spelt word?

(A) Defendent

(B) Defendant

(C) Defandant

(D) Defandent

Ans: B

Clearly the correct spelling is Defendant

Question: 3

Choose the correctly spelt word?

(A) Comandar

(B) Commandor

(C) Comander

(D) Commander

Ans: D

Clearly the correct spelling is Commander

Question: 4

Choose the correctly spelt word?

(A) Alliteration

(B) Alitration

(C) Aliteration

(D) Allitration

Ans: A

Clearly the correct spelling is Alliteration

Question: 5

Choose the correctly spelt word?

(A) Parallelogram

(B) Parallellogram

(C) Paralellogram

(D) Paralelogram

Ans: A

Clearly the correct spelling is Parallelogram

Question: 1

Choose the correctly spelt word?

(A) Pasanger

(B) Passenger

(C) Pesanger

(D) Pessenger

Ans: B

Clearly the correct spelling is Passenger

Question: 2

Choose the correctly spelt word?

(A) Foreign

(B) Fariegn

(C) Forein

(D) Foriegn

Ans: A

Clearly the correct spelling is Foreign

Question: 3

Choose the correctly spelt word?

(A) Exampal

(B) Example

(C) Exemple

(D) Exampel

Ans: B

Clearly the correct spelling is Example

Question: 4

Choose the correctly spelt word?

(A) Committee

(B) Comittee

(C) Commitee

(D) Comitee

Ans: A

Clearly the correct spelling is Committee

Question: 5

Choose the correctly spelt word?

(A) Guerila

(B) Gorila

(C) Gurilla

(D) Gorilla

Ans: D

Clearly the correct spelling is Gorilla

Comments

Popular posts from this blog

APTITUDE MCQ LIST

সাধারণ জ্ঞান MCQ LIST